Michael Romanius

Lidt om mig...

Jeg vil med denne hjemmeside beskrive mine interesser, som dels er at eksperimentere med hjemmelavede snapse, men også omfatter de fleste former for PC-support…

Jeg har arbejdet med IT siden starten i 80’erne, hvor jeg arbejdede som sælger, tekniker og konsulent i flere af de computervirksomheder, der dengang begyndte at dukke op. Læs mere...

Jeg har således været med til at samle computere helt fra bunden, installere programmer, teste, fejlfinde og reparere.

Se mit CV...

 

Jeg har som konsulent og underviser stået overfor alle aldersgrupper - og jeg har undervist såvel ledelse som medarbejdere i større virksomheder, privatpersoner, beboere på forsorgshjem og mange andre.

 

Jeg laver individuelt undervisningsmateriale, passende til såvel emne som målgruppe til bl.a. Office pakken, Word, Excel, PowerPoint, Mail og Internet.

 

Jeg engagerer mig meget i de opgaver jeg arbejder med og det omfatter selvfølgelig også de berørte personer. Jeg bevarer overblikket i pressede situationer.  Jeg er alsidig, idérig, tålmodig og arbejdsom. Jeg kan arbejde selvstændigt, men sætter pris på et godt og forpligtende samarbejde; har gode samarbejdsevner og bestemt et godt humør og et positivt livssyn. "Man er aldrig for gammel til at lære noget nyt." og jeg lægger da også vægt på en fortsat menneskelig, faglig og pædagogisk udvikling.

 

Med venlig hilsen

Michael Romanius

Michael RomaniusMR logo storLogeskjold

Kontakt:

E-mail: mail@romanius.net

Michael Romanius, London 2009Freemasons Arms, London

”Age is a matter of mind; If you don’t mind,

it doesn’t matter!”

- vistnok Mark Twain…!